Σύγκριση
 

Αποστολές και Πληρωμές

Παραγγελία

Η σύναψη έγκυρης παραγγελίας είναι δυνατή εφόσον ο καταναλωτής είναι δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τον ελληνικό ΑΚ, ήτοι εφόσον έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης, σύμφωνα πάντα με τη δήλωση αυτού που παραγγέλλει, ο οποίος και φέρει την ευθύνη σε περίπτωση αναληθούς δήλωσης.

Η παραγγελία πραγματοποιείται είτε μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας

Ο χρήστης εγγράφεται στην ιστοσελίδα του LUXMALL.gr συμπληρώνοντας στην αντίστοιχη φόρμα τα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Εν συνεχεία θα λάβει από το κατάστημα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής του.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παραγγελία, συμπληρώνει στην αντίστοιχη φόρμα τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης.

Η ολοκλήρωση της παραγγελίας πραγματοποιείται με την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και την Οριστική Υποβολή αυτής. Μέχρι το σημείο της Οριστικής Υποβολής, ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την προς ολοκλήρωση παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή. Από την στιγμή της Οριστικής Υποβολής και μετά, η ακύρωση πραγματοποιείται σε συνεννόηση του πελάτη με το κατάστημα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση hello@luxmall.gr με ένδειξη «Ακύρωση Παραγγελίας» και τον κωδικό αυτής, εφόσον η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί ακόμη. Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο χρήστης αποστέλλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση hello@luxmall.gr είτε ακολουθώντας τη σχετική εφαρμογή της ιστοσελίδας στην επιλογή επικοινωνία, όπου συμπληρώνει την αντίστοιχη φόρμα. Σε συνέχεια του μηνύματος του χρήστη, θα επικοινωνήσουμε προσωπικά μαζί του, μέσω κάθε δυνατού τρόπου προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σε συνεργασία με την ταχυμεταφορική ACS Courier στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε το δέμα σας από το αντίστοιχο κατάστημα Courier της περιοχής σας. Δυσπρόσιτα μέρη ίσως ενέχουν επιπλέον χρόνο παράδοσης, καθώς και επιπλέον χρέωση, γι' αυτό σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας.

Χρεώσεις μεταφορικών και αντικαταβολής

ΕΛΛΑΔΑ:

Για αγορές από 30,00€ και άνω, δωρεάν αποστολή με Courier.

Για αγορές μέχρι 29,99€, το ποσό επιβαρύνεται κατά 2,70€ για τα μεταφορικά και 1,80€ για την αντικαταβολή. Σε περίπτωση που η εξόφληση πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της LUXMALL ή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, τότε δεν επιβαρύνεστε με τα 1,80€ της αντικαταβολής, παρά μόνο με το κόστος των μεταφορικών.

Χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδος (ACS courier): 1-3 εργάσιμες ημέρες

ΚΥΠΡΟΣ:

Για αγορές από 30,00€ και άνω, το ποσό επιβαρύνεται κατά 5,00€ για τα μεταφορικα.

Για αγορές μέχρι 29,99€, το ποσό επιβαρύνεται κατά 7,50€ για τα μεταφορικά.

EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Για αγορές από 30,00€ και άνω, το ποσό επιβαρύνεται κατά 15,00€ για τα μεταφορικα.

Για αγορές μέχρι 29,99€, το ποσό επιβαρύνεται κατά 17,50€ για τα μεταφορικά.

Χρόνος EXPRESS παράδοσης στην Κύπρο αεροπορικώς (ACS courier): 1-3 εργάσιμες ημέρες

Τον τρόπο αποστολής τον επιλέγετε εσείς κατά τη διαδικασία παραγγελίας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευθέτηση της παραγγελίας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.
  • με τη χρήση PayPal.
  • Παραλαβή και εξόφληση από το κατάστημα.
  • με τραπεζική κατάθεση στις παρακάτω τράπεζες. Ως αιτιολογία μπορείτε να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας. Για ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής με email. Ως όνομα δικαιούχου θα εμφανιστεί Π. & Σ. ΚΑΡΑΒΙΤΗ Ο.Ε.. Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε μας στο hello@luxmall.gr στέλνοντας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης.
alphabank nbg

Αριθμός Λογ/σμού: 292002002006294

IBAN: GR1401402920292002002006294

Αριθμός Λογ/σμού: 19420162737

IBAN: GR9101101940000019420162737

 

 
Αυθεντικά προϊόντα - Πιστοποιητικό γνησιότητας!
Έως 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!
Δωρεάν Αποστολή για παραγγελίες από 30€ και άνω!
Αλλάξατε γνώμη; Δικαίωμα επιστροφής έως και 14 ημέρες μετά!
Μοναδικές LUXMALL προσφορές ›
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα προϊόντα! Εγγραφή
 

Authentic Products

Στο LUXMALL θα βρείτε ΜΟΝΟ αυθεντικά προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Περισσότερα ›

Luxmall.gr - Luxury Jewels and Watches © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®