Σύγκριση
 

Όροι Χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα LUXMALL.gr δημιουργήθηκε από την ομόρρυθμη εταιρεία Π. & Σ. Καραβίτη Ο.Ε., η οποία εδρεύει στη Νέα Ιωνία, στην οδό Αλέκου Παναγούλη 28 στον 3ο όροφο, με τ.κ. 14231, με ΑΦΜ 998097951 και Γ.Ε.ΜΗ.009593401000, νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον Καραβίτη Παναγιώτη και την Καραβίτη Σταυρούλα, με σκοπό την προβολή και διάθεση των προϊόντων του μέσω του διαδικτύου. Προτού πλοηγηθείτε στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι υπερισχύουν κάθε αντίθετης προφορικής συμφωνίας μεταξύ του χρήστη και του καταστήματος LUXMALL.gr. Η χρήση και η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα LUXMALL.gr, επιβεβαιώνει ότι έχετε κατανοήσει τους όρους του παρόντος και συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με τους ακόλουθους όρους.

Όροι χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα LUXMALL.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιεί, ανανεώνει, αναθεωρεί ελεύθερα και μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση, τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς επίσης διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει και αφαιρεί ελεύθερα οποιοδήποτε στοιχείο ή πληροφορία περιλαμβάνεται σε αυτή.

Το LUXMALL.gr προσπαθεί για τη συντήρηση και διάθεση της ιστοσελίδας του, ωστόσο όμως, μπορεί να διακόψει τη λειτουργία του προσωρινά ή οριστικά για λόγους συντήρησης ή και για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Το LUXMALL.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιά προερχόμενη από εσφαλμένη χρήση των χρηστών και διατηρεί τα δικαιώματά του από την διάθεση των προϊόντων.

Το LUXMALL.gr έχει προσαρμοστεί με το GDPR πλαίσιο.

Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από τη χρήση των υπηρεσιών του καταστήματος mywatchstore.gr μεταξύ του χρήστη και του καταστήματος, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα

Το LUXMALL.gr λαμβάνει κάθε μέτρο που αρμόζει στην περίπτωση, ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα να είναι ακριβή, πλήρη και αξιόπιστα, υπό την επιφύλαξη τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα. Για οποιαδήποτε ασυνήθιστη πληροφορία που παρατηρήσετε στην ιστοσελίδα μας, π.χ. ιδιαίτερα χαμηλή ή υψηλή τιμή, που δεν δικαιολογείται με κάποιον τρόπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προτού ξεκινήσετε την παραγγελία σας. Το mywatchstore.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και για μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή πληροφορίες που διαθέτει. Ρητά δε, δηλώνει ότι δεν έχει προστήσει παρένθετα πρόσωπα για την προώθηση των προϊόντων μας.

Πνευματικά δικαιώματα

Το όνομα, το λογότυπο, ο διακριτικός τίτλος και οποιοδήποτε άλλο γνώρισμα που αντιπροσωπεύει το LUXMALL.gr, καθώς και το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, γραφικών, κειμένων, προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου.  

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του LUXMALL.gr.

Κώδικες Δεοντολογίας

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται  από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας όπου λεπτομέρειες θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.greekecommerce.gr/gr/kwdikas-deontologias/

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η LUXMALL.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Το σύστημα ασφαλούς επικοινωνίας της mywatchstore.gr είναι πιστοποιημένο από την εταιρεία COMODO 

Η LUXMALL.gr ΔΕΝ αποθηκεύει σε καμία περίπτωση στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί, και κατά οποιοδήποτε τρόπο, τα οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών). Οι συναλλαγές και πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον των τραπεζών .

Εξέλιξη παραγγελίας

Πώς θα ξέρω ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί;

Μόλις σταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email με το μοναδικό αριθμό αποστολής του δέματός σας. Έτσι, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε μέσω της ιστοσελίδας της ACS, θα μπορείτε να δείτε που βρίσκεται η παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την παράδοση της.

Τι να κάνω αν δεν παραλάβω το δέμα μου;

Αν μετά από κάποιο λογικό χρονικό διάστημα δεν έχετε παραλάβει το δέμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102829000 και θα αναλάβουμε άμεσα να σας ενημερώσουμε εμείς για την κατάσταση της παραγγελίας.

Αποστολές και Πληρωμές

Παραγγελία

Η σύναψη έγκυρης παραγγελίας είναι δυνατή εφόσον ο καταναλωτής είναι δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τον ελληνικό ΑΚ, ήτοι εφόσον έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης, σύμφωνα πάντα με τη δήλωση αυτού που παραγγέλλει, ο οποίος και φέρει την ευθύνη σε περίπτωση αναληθούς δήλωσης.

Η παραγγελία πραγματοποιείται είτε μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας

Ο χρήστης εγγράφεται στην ιστοσελίδα του LUXMALL.gr συμπληρώνοντας στην αντίστοιχη φόρμα τα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Εν συνεχεία θα λάβει από το κατάστημα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής του.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παραγγελία, συμπληρώνει στην αντίστοιχη φόρμα τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης.

Η ολοκλήρωση της παραγγελίας πραγματοποιείται με την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και την Οριστική Υποβολή αυτής. Μέχρι το σημείο της Οριστικής Υποβολής, ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την προς ολοκλήρωση παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή. Από την στιγμή της Οριστικής Υποβολής και μετά, η ακύρωση πραγματοποιείται σε συνεννόηση του πελάτη με το κατάστημα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση hello@mywatchstore.gr με ένδειξη «Ακύρωση Παραγγελίας» και τον κωδικό αυτής, εφόσον η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί ακόμη. Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο χρήστης αποστέλλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση hello@mywatchstore.gr είτε ακολουθώντας τη σχετική εφαρμογή της ιστοσελίδας στην επιλογή επικοινωνία, όπου συμπληρώνει την αντίστοιχη φόρμα. Σε συνέχεια του μηνύματος του χρήστη, θα επικοινωνήσουμε προσωπικά μαζί του, μέσω κάθε δυνατού τρόπου προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σε συνεργασία με την ταχυμεταφορική ACS Courier στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε το δέμα σας από το αντίστοιχο κατάστημα Courier της περιοχής σας. Δυσπρόσιτα μέρη ίσως ενέχουν επιπλέον χρόνο παράδοσης, καθώς και επιπλέον χρέωση, γι' αυτό σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας.

Χρεώσεις μεταφορικών και αντικαταβολής

ΕΛΛΑΔΑ:

Για αγορές από 30,00€ και άνω, δωρεάν αποστολή με Courier.

Για αγορές μέχρι 29,99€, το ποσό επιβαρύνεται κατά 2,70€ για τα μεταφορικά και 1,80€ για την αντικαταβολή. Σε περίπτωση που η εξόφληση πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της LUXMALL ή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, τότε δεν επιβαρύνεστε με τα 1,80€ της αντικαταβολής, παρά μόνο με το κόστος των μεταφορικών.

Χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδος (ACS courier): 1-3 εργάσιμες ημέρες

ΚΥΠΡΟΣ:

Για αγορές από 30,00€ και άνω, το ποσό επιβαρύνεται κατά 5,00€ για τα μεταφορικα.

Για αγορές μέχρι 29,99€, το ποσό επιβαρύνεται κατά 7,50€ για τα μεταφορικά.

EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Για αγορές από 30,00€ και άνω, το ποσό επιβαρύνεται κατά 15,00€ για τα μεταφορικα.

Για αγορές μέχρι 29,99€, το ποσό επιβαρύνεται κατά 17,50€ για τα μεταφορικά.

Χρόνος EXPRESS παράδοσης στην Κύπρο αεροπορικώς (ACS courier): 1-3 εργάσιμες ημέρες

Τον τρόπο αποστολής τον επιλέγετε εσείς κατά τη διαδικασία παραγγελίας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευθέτηση της παραγγελίας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.
 • με τη χρήση PayPal.
 • Παραλαβή και εξόφληση από το κατάστημα.
 • με τραπεζική κατάθεση στις παρακάτω τράπεζες.

Ως αιτιολογία μπορείτε να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας. Για ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής είτε με email είτε με fax. Ως όνομα δικαιούχου θα εμφανιστεί Π. & Σ. ΚΑΡΑΒΙΤΗ Ο.Ε.. Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε μας στο hello@luxmall.gr στέλνοντας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης.

alphabank nbg

Αριθμός Λογ/σμού: 292002002006294

IBAN: GR1401402920 292002002006294

Αριθμός Λογ/σμού: 19420162737

IBAN: GR91011019400 00019420162737

Επιστροφές και Ακυρώσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Α. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής των χρημάτων του αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα και μόνο. Η εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που κατέβαλε ο καταναλωτής εντός 30 ημερολογιακών ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν παραληφθεί και ελεγχθεί τα προιόντα από το luxmall. Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι εφικτή αν κι εφόσον: 

 • Έχει συμπληρωθεί και σταλεί από τον πελάτη το σχετικό έντυπο υπαναχώρησης.
 • Το προϊόν επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να έχει υποστεί φθορές και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί, επίσης δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις, δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το προϊόν, καθώς επίσης δεν έχουν αφαιρεθεί οι ζελατίνες (από καντράν, κούμπωμα κ.λπ.) και κανένα άλλο προστατευτικό στοιχείο.
 • Το προϊόν επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία, στην οποία και παρελήφθη, χωρίς να λείπει κανένα από τα συνοδευτικά έντυπα / έγγραφα του προϊόντος (απόδειξη, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις κ.λπ.).

Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο ή ελλιπές, ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει το LUXMALL.gr, με ποσό τέτοιο που θα καθοριστεί από το κατάστημα, ανάλογα με την κατάσταση του προϊόντος. Προϊόν το οποίο συνοδευόταν από επιπλέον δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το δώρο, αλλιώς θα αφαιρεθεί η αξία του δώρου από το επιστρεφόμενο ποσό. Σε γενικές γραμμές ισχύουν οι ισχύουσες διατάξεις του ν. 2251/1994 περί Υπαναχωρήσεως. Αν ο πελάτης επιστρέψει το προϊόν ο ίδιος στο κατάστημά μας, δεν επιβαρύνεται με κανένα έξοδο. Στην περίπτωση που σταλεί courier (αποκλειστικά ACS Courier) να παραλάβει το προϊόν από το χώρο του πελάτη, τότε ο πελάτης επιβαρύνεται με 6,00€ έξοδα (έξοδα courier).

Β. Επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος

Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, δικαιούται, εντός της αυτής ως άνω προθεσμίας υπαναχώρησης (14 ημέρες από την παραλαβή κλπ), μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο, στην ίδια ως άνω κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης επιβαρύνεται με 6,00€ έξοδα (έξοδα courier) αν κι εφόσον υπάρχουν.

Σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του luxmall, σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε, ή αποδεδειγμένα υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν που σας παραδόθηκε ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του, ο χρήστης δικαιούται χωρίς επιβάρυνσή του επισκευή του προϊόντος ή αντικατάστασή του.

Τα δικαιώματα ακύρωσης, υπαναχώρησης ή αντικατάστασης δεν πρέπει να συγχέονται με την περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, καθώς αυτά καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους.

Σχετικά  με την επιστροφή-αντικατάσταση πρέπει:

 • Το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.
 • Το προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Κατά την επιστροφή του προϊόντος υποχρεωτικά επιστρέφεται και η δοθείσα κατά την παραλαβή γραπτή εγγύησή του.
 • Το προς αντικατάσταση προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
 • Να έχει προηγηθεί σε κάθε περίπτωση η από μέρους σας άμεση επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα την ημέρα παραλαβής ή το αργότερο την επομένη εργάσιμη.

ΚΥΠΡΟΣ

Α. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής των χρημάτων του αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα και μόνο. Η εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που κατέβαλε ο καταναλωτής εντός 30 ημερολογιακών ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν παραληφθεί και ελεγχθεί τα προιόντα από το luxmall. Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι εφικτή αν κι εφόσον: 

 • Έχει συμπληρωθεί και σταλεί από τον πελάτη το σχετικό έντυπο υπαναχώρησης.
 • Το προϊόν επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να έχει υποστεί φθορές και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί, επίσης δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις, δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το προϊόν, καθώς επίσης δεν έχουν αφαιρεθεί οι ζελατίνες (από καντράν, κούμπωμα κ.λπ.) και κανένα άλλο προστατευτικό στοιχείο.
 • Το προϊόν επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία, στην οποία και παρελήφθη, χωρίς να λείπει κανένα από τα συνοδευτικά έντυπα / έγγραφα του προϊόντος (απόδειξη, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις κ.λπ.).

Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο ή ελλιπές, ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει το LUXMALL.gr, με ποσό τέτοιο που θα καθοριστεί από το κατάστημα, ανάλογα με την κατάσταση του προϊόντος. Προϊόν το οποίο συνοδευόταν από επιπλέον δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το δώρο, αλλιώς θα αφαιρεθεί η αξία του δώρου από το επιστρεφόμενο ποσό. Σε γενικές γραμμές ισχύουν οι ισχύουσες διατάξεις του ν. 2251/1994 περί Υπαναχωρήσεως. Αν ο πελάτης επιστρέψει το προϊόν ο ίδιος στο κατάστημά μας, δεν επιβαρύνεται με κανένα έξοδο. Στην περίπτωση που σταλεί courier (αποκλειστικά ACS Courier) να παραλάβει το προϊόν από το χώρο του πελάτη, τότε ο πελάτης επιβαρύνεται με 15,00€ έξοδα (έξοδα courier).

Β. Επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος

Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, δικαιούται, εντός της αυτής ως άνω προθεσμίας υπαναχώρησης (14 ημέρες από την παραλαβή κλπ), μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο, στην ίδια ως άνω κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης επιβαρύνεται με 20,00€ (έξοδα courier με την επιλογή αποστολής με πλοίο) ή 30,00€ (έξοδα courier με την επιλογή αποστολής με αεροπλάνο).

Σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του luxmall, σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε, ή αποδεδειγμένα υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν που σας παραδόθηκε ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του, ο χρήστης δικαιούται χωρίς επιβάρυνσή του επισκευή του προϊόντος ή αντικατάστασή του.

Τα δικαιώματα ακύρωσης, υπαναχώρησης ή αντικατάστασης δεν πρέπει να συγχέονται με την περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, καθώς αυτά καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους.

Σχετικά  με την επιστροφή-αντικατάσταση πρέπει:

 • Το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.
 • Το προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Κατά την επιστροφή του προϊόντος υποχρεωτικά επιστρέφεται και η δοθείσα κατά την παραλαβή γραπτή εγγύησή του.
 • Το προς αντικατάσταση προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
 • Να έχει προηγηθεί σε κάθε περίπτωση η από μέρους σας άμεση επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα την ημέρα παραλαβής ή το αργότερο την επομένη εργάσιμη.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

 • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς.
 • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210 2829000, να μας ενημερώσετε και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελίας σας. H δυνατότητα αυτή σας παρέχετε μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για τη αποστολή της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Δοκιμάστε το προϊόν χωρίς να αφαιρέσετε τις προστατευτικές μεμβράνες, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Αυθεντικότητα

Το LUXMALL.gr προμηθεύεται προϊόντα από επίσημες αντιπροσωπίες της Ελλάδας, καθώς και από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικού εμπορίου της Ευρώπης. Τα ρολόγια μας είναι αυθεντικά, αμεταχείριστα και σας παραδίδονται με όλα τα επίσημα έγγραφα και την αυθεντική τους συσκευασία.

Εγγύηση

Τα ρολόγια διαθέτουν γραπτή εγγύηση 2 ετών με τη σφραγίδα της εταιρείας μας και αφορά μόνο στα μηχανικά τους μέρη, όπως ισχύει σε όλα τα καταστήματα. Μετά την πάροδο της περιόδου εγγύησης προσφέρονται υπηρεσίες επισκευής με πολύ λογικές χρεώσεις για όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που εμφανίζονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο και αναγράφονται σε κάθε προϊόν, έχει συμπεριληφθεί ο Φ.Π.Α. Οι τιμές αυτές, μπορούν να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση τροποποίησης τιμής κάποιου προϊόντος, ο πελάτης θα καταβάλει το τίμημα το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EL

 
Αυθεντικά προϊόντα - Πιστοποιητικό γνησιότητας!
Έως 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!
Δωρεάν Αποστολή για παραγγελίες από 30€ και άνω!
Αλλάξατε γνώμη; Δικαίωμα επιστροφής έως και 14 ημέρες μετά!
Μοναδικές LUXMALL προσφορές ›
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα προϊόντα! Εγγραφή
 

Authentic Products

Στο LUXMALL θα βρείτε ΜΟΝΟ αυθεντικά προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Περισσότερα ›

Luxmall.gr - Luxury Jewels and Watches © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®