Σύγκριση
 

Προσωπικά δεδομένα

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπο luxmall.gr (εφεξής η Ιστοσελίδα). Είναι σημαντική για εμάς η ασφάλεια των προσωπικών πληροφορίων που καταχωρείτε στην ιστοσελίδα μας για να εκτελούμε τις παραγγελίες σας και να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγει η ιστοσελίδα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της. 

Η παρούσα πολιτική δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών / μελών της LUXMALL και οποιονδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της LUXMALL.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η LUXMALL δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Αναλυτικότερα, παρακάτω θα βρείτε την πολιτική απορρήτου που εφαρμόζει η Εταιρεία μας, όπου περιγράφεται το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, οι λόγοι επεξεργασίας αυτών, σε ποιους μεταδίδονται τα δεδομένα σας, τα δικαιώματα που έχετε σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα και τον χρόνο που απαιτείται η τήρησή τους από εμάς, ανάλογα με την περίπτωση.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου ενδέχεται να μεταβάλλεται από καιρό εις καιρό, σε περίπτωση δε που επέλθουν σημαντικές μεταβολές, θα φροντίσουμε ώστε να ενημερωθείτε με τρόπο άμεσο και εμφανή για αυτές. Εφόσον, η Εταιρεία μας αποκτήσει πρόσθετες εμπορικές δραστηριότητες, θα θεωρείται ότι αυτές καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εκτός αν υπάρξει αλλαγή, για την οποία θα ενημερωθείτε άμεσα.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα και την παρούσα Πολιτική Απορρήτου μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας

Π. & Σ. ΚΑΡΑΒΙΤΗ ΟΕ (Luxmall ή Εταιρεία)
Αλέκου Παναγούλη αρ. 28,
142 31 Ν. Ιωνία, Αττική
210 28.29.000

1. Πως χρησιμοποιούμε τα Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύει το πρόγραμμα περιήγησης (browser) στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη. H Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για βέλτιστη λειτουργικότητα και εμπειρία πλοήγησης από τον επισκέπτη / χρήστη, και πιο συγκεκριμένα:

  • για την σωστή λειτουργία της Ιστοσελίδας, την πραγματοποίηση σύνδεσης και την δημιουργία λογαριασμού χρήστη.
  • για λειτουργικότητες όπως εκτύπωση/αποστολή περιεχομένου, αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα και εμφάνιση/πλοήγηση χαρτών.
  • για την συλλογή πληροφοριών που επιτρέπουν την αξιολόγηση του τρόπου χρήσης της Ιστοσελίδας από τον επισκέπτη / χρήστη, και βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας, της δομής και του περιεχομένου της.
  • για την προσαρμογή διαφημίσεων ώστε να αντικατοπτρίζουν τα ενδιαφέροντά του επισκέπτη / χρήστη.
  • για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας που έχουν οι διαφημιστικές καμπάνιες της Eταιρείας.

Ο επισκέπτης / χρήστης της ιστοσελίδας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ρυθμίσει από τις Επιλογές Cookies (στο κάτω μέρος της σελίδας) ποια επιθυμεί ως ενεργά, εκτός της ομάδας "Απαραίτητα" που παραμένει πάντα ενεργοποιημένη για τη σωστή λειτουργία της Ιστοσελίδας. Ωστόσο με την αποδοχή όλων εξασφαλίζεται η βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.

2. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

(α) Κατά την εγγραφή σας στην Ιστοσελίδα

Για την δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα, προσφέρονται δύο επιλογές:

  • Η εγγραφή σας με την χρήση των στοιχείων του προφίλ σας στο Facebook. Σε αυτή την περίπτωση συλλέγουμε το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας.
  • Με τη χρήση της φόρμας εγγραφής στην Ιστοσελίδα. Κατά την δημιουργία λογαριασμού στο luxmall.gr θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμο, το e-mail σας, ένα σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας, προαιρετικά τον αριθμό κινητού σας τηλεφώνου ή/και φαξ,, καθώς και τα στοιχεία της ταχυδρομικής σας διεύθυνσης. Εφόσον επιλέξετε την έκδοση τιμολογίου, θα συλλέξουμε την επωνυμία της επιχείρησής σας, το είδος δραστηριότητας/επάγγελμα, το ΑΦΜ και τη ΔΟΥ σας. και μία διεύθυνση e-mail. Το παραπάνω e-mail θα αποτελεί το  username σας για την είσοδο στο λογαριασμό σας, ενώ θα πρέπει με δικές σας ενέργειες να ορίσετε και ένα password, το οποίο κρυπτογραφείται από το σύστημα και δεν είναι γνωστό σε εμάς.

Κατά την εγγραφή σας και εν συνεχεία από το τμήμα διαχείρισης του προσωπικού σας λογαριασμού, μπορείτε να συναινέσετε ανά πάσα στιγμή στη μεταξύ μας επικοινωνία για λήψη ενημερώσεων σχετικά με την δραστηριότητα, τα προϊόντα και τις προσφορές μας.

(β) Κατά την υποβολή παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού σας προφίλ

Εφόσον επιθυμείτε την υποβολή παραγγελίας μέσα από τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό στο luxmall.gr θα πρέπει να ορίσετε μία διεύθυνση παράδοσης χορηγώντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ενώ σε περίπτωση που επιθυμείτε να είναι διαφορετική η διεύθυνση χρέωσης, μπορείτε να χορηγήσετε και αυτή, ομοίως με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

(γ) Κατά την υποβολή παραγγελίας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail

Σε περίπτωση που υποβάλλετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας ή μέσω e-mail, τότε θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τα στοιχεία διεύθυνσης χρέωσης και αποστολής, εφόσον διαφέρουν, πλέον στοιχείων τηλεφωνικής επικοινωνίας (κινητό ή/και σταθερό τηλέφωνο). Εφόσον ζητήσετε την έκδοση τιμολογίου, θα σας ζητήσουμε την επωνυμία της επιχείρησής σας, το είδος δραστηριότητας/επάγγελμα, το ΑΦΜ και τη ΔΟΥ σας.

(δ) Κατά την χρήση της φόρμας επικοινωνίας στην Ιστοσελίδα ή την τηλεφωνική σας επικοινωνία για παροχή προσυμβατικών πληροφοριών

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, για οποιοδήποτε θέμα, μέσω της φόρμας επικοινωνίας της Ιστοσελίδας ή και τηλεφωνικά. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας χορηγήσετε το ονοματεπώνυμό σας και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για να απαντήσουμε στο ερώτημά σας. 

(ε) Κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημά μας

Ο χώρος του καταστήματός μας παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, με σκοπό την προστασία της περιουσίας της Εταιρείας αλλά και της ασφάλειας των προσώπων, που επισκέπτονται το κατάστημά μας. Το κύκλωμα τηλεόρασης πραγματοποιεί αποκλειστικά και μόνο καταγραφή εικόνας, η οποία αποθηκεύεται σε προστατευμένο ηλεκτρονικό σύστημα, στο οποίο έχει πρόσβαση μόνο η Διοίκηση της Εταιρείας. Οι καταγραφές διατηρούνται για διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών, εκτός αν συντρέξει νόμιμος λόγος περαιτέρω διατήρησης αυτών.

(στ) Κατά την εγγραφή σας στο newsletter

Εφόσον το επιλέξετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας, θα σας ζητήσουμε να καταχωρήσετε τη διεύθυνση e-mail σας, για την εγγραφή σας στο newsletter μας. Για λόγους ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων και αυθεντικοποίησης της εγγραφής, θα λάβετε από εμάς ένα e-mail ενεργοποίησης της εγγραφής σας, στη δηλωθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και μόνο κατόπιν έγκυρης ενεργοποίησης θα πραγματοποιείται η οριστική εγγραφή σας στη λίστα παραληπτών.

(ζ) Δεδομένα χρήσης υπηρεσιών Skroutz

Η Εταιρεία, για να μπορεί να αξιολογεί και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics, η οποία λειτουργεί με cookies. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, εφόσον έχετε δώσει προηγουμένως τη σχετική συγκατάθεσή σας μέσω του Skroutz.gr, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz στατιστικά χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την Εταιρεία μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr, στο τέλος της οποίας μπορείτε και να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι, εφόσον έχετε οδηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω του Skroutz.gr και πραγματοποιήσετε σε εμάς αγορά, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz δεδομένα που αφορούν στη συγκεκριμένη αγορά σας, στο πλαίσιο της εμπορικής συνεργασίας μας με το Skroutz και της χρήσης από εσάς των υπηρεσιών Skroutz. Η κοινοποίηση από εμάς των δεδομένων αυτών γίνεται μέσω cookie και είναι απαραίτητη για την οικονομική εκκαθάριση αυτής της εμπορικής συνεργασίας, της οποίας τυχόν κάνατε χρήση. Λόγω της αναγκαιότητας αυτής, η νομοθεσία μας επιτρέπει να μην ζητούμε τη συγκατάθεσή σας για την κοινοποίηση αυτών των δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου, καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr

3. Από ποιον συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Κατά κανόνα η συλλογή των δεδομένων γίνεται από τα ίδια τα υποκείμενα (δηλαδή εσάς), είτε κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, είτε κατά τη δημιουργία ηλεκτρονικού λογαριασμού, είτε κατά την επικοινωνία μας για τη λήψη παραγγελίας ή παροχή προσυμβατικών πληροφοριών.

Ενδέχεται τα προσωπικά σας δεδομένα να μας γνωστοποιηθούν από τρίτο πρόσωπο, όπως πχ στην περίπτωση που τρίτος υποβάλλει την παραγγελία για λογαριασμό σας. Σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας στο τρίτο μέρος ή εφόσον έχουμε νόμιμο συμφέρον για να εκπληρώσουμε συμβατικές μας υποχρεώσεις έναντι υμών.

4. Για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τα στοιχεία σας

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για τους κάτωθι σκοπούς:

  • παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών που μας έχετε ζητήσει και προσφέρονται από την Εταιρεία μας (εκτέλεση σύμβασης, συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις)
  • δυνατότητα επικοινωνίας και ενημέρωσής σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, εφόσον έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεση από το ηλεκτρονικό σας προφίλ ή με την εγγραφή σας στη λίστα παραληπτών newsletter (συγκατάθεση, νόμιμα συμφέροντα)
  • επικοινωνίας μαζί σας μετά από υποβολή σχετικού ερωτήματος στην ηλεκτρονική σελίδα της Εταιρείας μας (συγκατάθεση, εκτέλεση σύμβασης, νόμιμα συμφέροντα)
  • προστασίας της περιουσίας της Εταιρείας μας και ασφάλειας της υγείας των εργαζόμενων και των πελατών μας (νόμιμα συμφέροντα).

5. Με ποιους θα χρειαστεί να μοιραστούμε τα στοιχεία σας

Η Εταιρεία δεν διαβιβάζει σε καμία περίπτωση τα δεδομένα σας σε χώρες και διεθνείς οργανισμούς που βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Επίσης, τα δεδομένα σας δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση αντικείμενο πώλησης σε τρίτους.

Για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας θα διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε 

(α) συνεργάτες μας, όπως ενδεικτικά

  • μεταφορικές εταιρείες ή εταιρείες courier, προκειμένου να καταστεί εφικτή η παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών μας
  • συνεργαζόμενες εταιρείες για την αποστολή ηλεκτρονικών ενημερώσεων σε σχέση με προϊόντα και υπηρεσίες μας
  • πιστωτικά ιδρύματα, σε περίπτωση που κάνετε χρήση μέσων πληρωμής έκδοσης αυτών
  • πάροχοι λογιστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων
  • σε ψευδωνυμοποιημένη μορφή σε συνεργάτες μάρκετινγκ, για να μας προταθεί κάποια προωθητική ενέργεια

(β) δημόσιες ή αστυνομικές αρχές ή αρχή προστασίας δεδομένων,

εφόσον απαιτείται καλόπιστα με βάση την κείμενη εθνική ή κοινοτική νομοθεσία τόσο προς το σκοπό συμμόρφωσης προς νομική υποχρέωση όσο και για το σκοπό προάσπισης των νομίμων συμφερόντων της Εταιρείας.

(γ) επενδυτές,

εφόσον για την επέκταση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας απαιτείται η διενέργεια ελέγχου από υποψήφιο επενδυτή, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την ασφάλεια και τον απόρρητο χαρακτήρα των προσωπικών σας δεδομένων.

(δ) Με τον ιστότοπο skroutz.gr,

μόνο εφόσον έχετε πραγματοποιήσει μετάβαση στην ιστοσελίδα μας από τον παραπάνω ιστότοπο, σύμφωνα με όσα σας σημειώσαμε αναλυτικά παραπάνω.

6. Για πόσο καιρό θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα

Στοιχεία ηλεκτρονικού λογαριασμού στο Luxmall.gr

Μέσα από το προφίλ διαχείρισης του προσωπικού σας λογαριασμού, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγράψετε το προφίλ σας και όλα τα σχετικά προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, η Εταιρεία θα διατηρήσει όσα είναι αναγκαία για την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, την συμμόρφωσή της προς νομικές υποχρεώσεις, καθώς και προς το σκοπό διασφάλισης των επιχειρηματικών της συμφερόντων.

Στοιχεία που συλλέγονται κατά την υποβολή τηλεφωνικής παραγγελίας/παραγγελίας μέσω e-mail

Η συλλογή αυτών των στοιχείων συνοδεύεται από καταχώρησή τους στα στοιχεία που προβλέπονται από τα συστήματα εκτέλεσης παραγγελιών και συμμόρφωσης προς φορολογικές υποχρεώσεις. Τα στοιχεία σας παραμένουν αποθηκευμένα για όσο χρόνο απαιτείται για την άριστη εκτέλεση των συμβατικών μας υποχρεώσεων και μετά την λήξη της συνεργασίας μας, για όσο διάστημα απαιτείται για την συμμόρφωσή της Εταιρείας προς νομικές υποχρεώσεις, καθώς και προς τοn σκοπό διασφάλισης των επιχειρηματικών της συμφερόντων.

Στοιχεία που συλλέγονται μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του Luxmall.gr ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για παροχή προσυμβατικών πληροφοριών

Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διεκπεραίωση του αιτήματός σας και εφόσον δεν καταλήξουν σε συμβατική σχέση, διαγράφονται από την Εταιρεία μας μετά την πάροδο δύο (2) μηνών από την απάντηση στο ερώτημα/αίτημά σας.

Στοιχεία που συλλέγονται μέσω του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης

Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται για δεκαπέντε (15) ημέρες, εκτός αν κατά νόμο επιβάλλεται ή επιτρέπεται η διατήρησή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στοιχεία που συλλέγονται κατά την εγγραφή σας στο newsletter

Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται – εφόσον δεν χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό πχ. λειτουργία ενεργού λογαριασμού χρήστη- για όσο διάστημα έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας. Μετά την ανάκληση αυτής, τα στοιχεία διατηρούνται σε ψευδωνυμοποιημένη μορφή, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα λάβετε στο μέλλον οποιαδήποτε ενημέρωση από εμάς.

7. Τι φροντίζουμε για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία έχει μεριμνήσει και λαμβάνει όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Έχουμε εφαρμόσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, όπως η κρυπογράφηση και η ψευδωνυμοποίηση, με στόχο να αποτρέψουμε την μη εξουσιοδοτημένη και παράνομη πρόσβαση ή κοινοποίηση αυτών σε τρίτους. 

Ειδικά και σε ότι αφορά τον κωδικό πρόσβασης στον ηλεκτρονικό λογαριασμό, αυτός επιλέγεται από εσάς και συνίσταται να είναι εξαιρετικά ισχυρός και να μην κοινοποιείται σε τρίτα πρόσωπα. Συνίσταται να μην πραγματοποιείται αυτόματη αποθήκευση αυτού στο πρόγραμμα περιήγησης και η συχνή διαγραφή του ιστορικού, ώστε να αποτρέψετε αποκάλυψη του κωδικού πρόσβασης σε τρίτους.

8. Ειδικά για τις περιπτώσεις όπου χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων να προϋποθέτει τη χορήγηση συναίνεσης από εσάς. Σε αυτή την περίπτωση θα σας εξηγήσουμε με απλότητα και σαφήνεια, ποια είναι η σκοπούμενη επεξεργασία, ενώ θα μπορείτε να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας, ακόμα και αν δεν μας χορηγήσετε την ζητούμενη συναίνεση.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας, για τις περιπτώσεις όπου η επεξεργασία των δεδομένων στηρίζεται σε αυτή, οπότε και είμαστε υποχρεωμένοι να διακόψουμε κάθε επεξεργασία που στηρίζεται σε αυτή.

Επί του παρόντος, η συναίνεσή σας ζητείτε μέσα από τον ιστότοπο της Εταιρείας προς το σκοπό επικοινωνίας μέσω e-mail, ώστε να μαθαίνετε τις προωθητικές μας ενέργειες, τα νέα και τις δραστηριότητές μας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας μέσα από τις ρυθμίσεις του προσωπικού σας λογαριασμού ή να αποστείλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση . Στις περιπτώσεις αυτές, θα διατηρήσουμε σε κρυπτογραφημένη μορφή το e-mail επικοινωνίας σας, για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα λάβετε ποτέ ξανά ενημέρωση από εμάς για προωθητικές ενέργειες.

9. Ας δούμε, τώρα ποια είναι τα δικαιώματά σας, σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Δικαίωμα πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να μάθετε αν τηρούμε προσωπικά δεδομένα για εσάς, ποια είναι αυτά και να ζητήσετε αντίγραφο αυτών. Η άσκηση αυτού του δικαιώματος υπόκειται σε ταυτοποίηση του αιτούντος και εκπληρώνεται υπό τον όρο ότι δεν θίγονται προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων. Εφόσον έχετε δημιουργήσει ηλεκτρονικό προφίλ στο Luxmall.gr μπορείτε να ασκήσετε άμεσα το δικαίωμα αυτό μέσω του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε σχετικό αίτημα από τη φόρμα "Ενημερώση για τα προσωπικά στοιχεία". Μετά την παραλαβή του αιτήματος θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης, στο οποίο πρέπει να απαντήσετε θετικά για την αποστολή των στοιχείων σας. Μετά τη θετική απάντησή σας θα στείλουμε άμεσα τα στοιχεία που διαθέτουμε για το πρόσωπό σας.

Δικαίωμα διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν είναι ανακριβή, ελλιπή ή δεν είναι επικαιροποιημένα. Εφόσον έχετε δημιουργήσει ηλεκτρονικό προφίλ στο Luxmall.gr μπορείτε να ασκήσετε άμεσα το δικαίωμα αυτό μέσω του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε αίτημα από τη φόρμα επικοινωνίας με θέμα "Διόρθωση των προσωπικών στοιχείων". Να σημειώσουμε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) είναι απαραίτητο να είναι ίδια με το email της εγγραφής σας ως πελάτη. Μετά την παραλαβή του αιτήματος θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης της αλλαγής στο οποίο πρέπει να απαντήσετε θετικά για την ολοκλήρωση των αλλαγών. Μετά τη θετική απάντησή σας θα πραγματοποιήσουμε άμεσα τις αλλαγές στα στοιχεία σας.

Δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς, με εξαίρεση όσα επιβάλλεται να διατηρήσουμε σύμφωνα με τη νομοθεσία ή για νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς, που ορίζονται από τη νομοθεσία. Εφόσον έχετε δημιουργήσει ηλεκτρονικό προφίλ στο Luxmall.gr μπορείτε να ασκήσετε άμεσα το δικαίωμα αυτό μέσω του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε αίτημα από τη φόρμα "Διαγραφή προσωπικών στοιχείων". Είναι απαραίτητο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) αποστολής του αιτήματος, να είναι ίδια με το email της εγγραφής σας ως πελάτη ή το email που δηλώσατε τις παραγγελίες σας. Μετά την παραλαβή του αιτήματος, θα σας στείλουμε μήνυμα για την επιβεβαίωση της διαγραφής στο οποίο πρέπει να απαντήσετε θετικά για την άμεση ολοκλήρωση της διαγραφής

Δικαίωμα περιορισμού

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό επεξεργασίας όλων ή ορισμένων από τα προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις όπως πχ. όταν τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε είναι ανακριβή

Δικαίωμα εναντίωσης

Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για λόγους που ανάγονται στην προσωπική σας κατάσταση ή για επεξεργασία που αφορά σε άμεσο μάρκετινγκ

Δικαίωμα φορητότητας

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να σας παραδώσουμε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε μηχανικά αναγνώσιμη μορφή ή/και να αποστείλουμε αυτό το αρχείο σε τρίτο πρόσωπο που θα μας υποδείξετε για την παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών

Δικαίωμα μη υπαγωγής σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Με την επιφύλαξη των εξαιρέσεων που ορίζονται στη νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μην προβαίνουμε σε λήψη αποφάσεων που σας αφορούν επί τη βάσει αυτοματοποιημένης διαδικασίας, όπως η κατάρτιση προφίλ, εφόσον μία τέτοια απόφαση έχει ή θα είχε σημαντικές έννομες συνέπειες για εσάς.

Υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων (DPA)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον επιχειρησιακό υπεύθυνο προστασίας δεδομένων της "Π. & Σ. ΚΑΡΑΒΙΤΗ Ο.Ε." τηλεφωνικά στο 210.2829.000 ή ηλεκτρονικά, με αποστολή αιτήματος από την φόρμα επικοινωνίας με θέμα "Υπόψη του υπευθύνου προστασίας προσωπικών δεδομένων" ή στο , και θα προβούμε σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια για την ταχύτερη ανταπόκρισή μας, υπό τους όρους και εντός των χρονικών ορίων που ορίζει η νομοθεσία.

Άσκηση δικαιωμάτων

Η άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων γίνεται χωρίς χρέωση, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου τα αιτήματα είναι επαναλαμβανόμενα κατά μη εύλογο τρόπο ή καταχρηστικά.

10. Αν θεωρείτε ότι θίγονται τα δικαιώματά σας επί των προσωπικών σας δεδομένων…

Έχετε κατά νόμο τη δυνατότητα να υποβάλλεται παράπονο/καταγγελία στην αρχή προστασίας δεδομένων της χώρας εγκατάστασής μας ή της χώρας κατοικίας σας. Για την Ελλάδα, αρμόδια είναι η: 

Αρχή Προστασίας Δεδομένων
Λ. Κηφισίας 1-3
11523 Αθήνα
Τηλ: +30 210 6475600
Fax: +30 210 6475628
E-mail:
Website: www.dpa.gr

11. Ανήλικοι

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας, καθώς και ο ιστότοπος Luxmall.gr δεν απευθύνονται σε ανηλίκους κάτω των 15 ετών. Ως εκ τούτου, δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα που ανήκουν σε ανηλίκους που δεν πληρούν τα απαιτούμενα νόμιμα όρια ηλικίας.

Σε αυτή την περίπτωση, οι ανήλικοι οφείλουν να μην κάνουν χρήση του Luxmall.gr και να μην παρέχουν προσωπικά δεδομένα προς εμάς.

Αν τυχόν υποπέσει στην αντίληψή σας, ως γονέα ή κηδεμόνα, ότι ανήλικος προέβη σε γνωστοποίηση δεδομένων του προς εμάς, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο .

 
Αυθεντικά προϊόντα - Πιστοποιητικό γνησιότητας!
Έως 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!
Δωρεάν Αποστολή για παραγγελίες από 30€ και άνω!
Αλλάξατε γνώμη; Δικαίωμα επιστροφής έως και 14 ημέρες μετά!
Μοναδικές LUXMALL προσφορές ›
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα προϊόντα! Εγγραφή
 

Authentic Products

Στο LUXMALL θα βρείτε ΜΟΝΟ αυθεντικά προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Περισσότερα ›

LUXMALL - Luxury Jewels and Watches © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®